Achizitie de servicii organizare evenimente ACCES

05.07.2021

ANUNT ACHIZITIE DE SERVICII DE ORGANIZARE EVENIMENTE
Proiect: „ACCES – Activitati de consolidare a competentelor elevilor prin stagii de practica” – POCU/633/6/14/132366

RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL, avand calitatea de beneficiar in proiectul „ACCES – Activitati de consolidare a competentelor elevilor prin stagii de practica” – POCU/633/6/14/132366, intentioneaza sa achizitioneze servicii de organizare evenimente in cadrul activitatii A.4. Activitati de sprijin a sistemului de invatare la locul de munca specific domeniilor de pregatire profesionala Mecanica, Electromecanica, Protectia mediului, respectiv subactivitatea A.4.2. Organizarea unor schimburi de experienta/ excursii tematice in domeniile de specializare inteligenta (conform SNCDI) la agenti economici relevanti din sectoarele economice cu potential competitiv (identificate conform SNC), in regiunea Sud-Muntenia.
Valoarea estimata: 60.000 lei, fara TVA.
Sursa de finantare: Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 – Axa 6 Educatie si competente – OS 6.14 Creșterea participării la programe de învățare la locul de muncă a elevilor și ucenicilor din învățământul secundar și terțiar non-universitar, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI – Proiect „ACCES – Activitati de consolidare a competentelor elevilor prin stagii de practica” – POCU/633/6/14/132366.
Criteriu de atribuire: pretul cel mai scazut.
Perioada de valabilitate a ofertei: minim 30 de zile.
Durata contractului: pana pe 31.10.2022.
Termenul limita de depunere/transmitere a ofertelor este de 12.07.2021, ora 10.00. Ofertele pot fi depuse la sediul achizitorului sau transmise pe mail la adresa: irinapreda.just@yahoo.com.

Specificatii tehnice:
Se vor organiza doua excursii tematice la Centrul logistic eMAG din Joita, jud. Giurgiu pentru un numar de 18 elevi – castigatori ai concursului profesional local pentru domeniile de pregatire profesionala Mecanica, Electromecanica, Protectia mediului.
– Durata unei excursii: 1 zi
– Perioada de desfasurare: iulie 2021; octombrie 2022
– Locul de desfasurare: Centrul logistic eMAG din Joita, jud. Giurgiu
– Nr. participanti/excursie: 9 elevi si 2 profesori
– Servicii incluse: servicii de catering si servicii de transport rutier de pasageri.

DESCRIEREA SERVICIILOR SOLICITATE

1. Cerinte pentru serviciile de catering
Se va servi o masa calda de pranz ce va consta din:
1. Preparat de baza din carne sau peste – 300 gr, din care 100 gr de carne/peste
2. Garnitura – 150 gr
3. Salata de sezon – 100 gr
4. Desert – 100 gr
5. Paine din faina integrala/cu seminte – 100 gr
6. Apa plata/minerala – 0.5 l
7. Bautura carbogazoase – 0.5 l

Pentru drumul de intoarcere se va asigura un pachet cu hrana rece (2 sandwich-uri consistente cu paine sub forma de chifle sau baghete, mezeluri si branzeturi, insotite de legume de sezon), desert ambalat (sau fruct spalat in prealabil) si apa minerala plata/ apa de masa (0,5 l).
Toti participantii (atat copiii cat si adultii) vor beneficia de cate o masa calda si un pachet cu hrana rece.

2. Cerinte pentru serviciile de transport
Serviciile de transport rutier trebuie sa fie furnizate direct sau prin subcontractare, de catre un operator economic acreditat pentru acest tip de activitate (se va prezenta licenta de transport). Mijloacele de transport puse la dispozitie de ofertant trebuie sa fie autocare/ microbuze intr-o stare generala buna (cu tapiterie si perdelute curate, cu scaune independente rabatabile functionale) cu spatiu suficient pentru depozitarea bagajelor, cu aer conditionat si cu sistem audio. Temperatura interioara trebuie sa fie minim 22 de grade si maxim 28. Daca se depasesc aceste valori, va trebui pornit aerul conditionat.

Punctele de plecare si de retur ale pasagerilor sunt:
– LICEUL VOIEVODUL MIRCEA – Târgoviște, Bd. Regele Carol I, nr.70, jud. Dambovita;
– CENTRUL LOGISTIC EMAG – Joita, jud. Giurgiu;
– LICEUL VOIEVODUL MIRCEA – Târgoviște, Bd. Regele Carol I, nr.70, jud. Dambovita.

Operatorul economic isi va stabili pretul final al contractului cu considerarea propriului traseu si a estimarilor proprii asupra numarului de kilometri dintre locul de preluare/ retur al participantilor si locatia de destinatie.

Soferii pusi la dispozitie de ofertant trebuie sa fie soferi profesionisti, cu permis categorie D. Soferii trebuie sa aiba in vedere faptul ca trebuie sa efectueze popasuri de 5-10 minute in benzinarii ori de cate ori le este solicitat de catre insotitorii de grup.
Ofertantul va pune la dispozitie pe parcursul desfasurarii excursiilor o persoana ce va avea rol de organizator.
Organizatorul pus la dispozitie de ofertant trebuie sa fi absolvit un curs de prim ajutor.

Receptia serviciilor se va efectua in baza Procesului – Verbal de receptie servicii, intocmit de responsabilul numit de beneficiar si semnat atat de prestator cat si de beneficiar, care sa ateste respectarea calitatii prestarii serviciilor. Procesul verbal de receptie trebuie sa aiba la baza un raport privind serviciile prestate.
Plata serviciilor se va face in termen de maxim 60 de zile de la emiterea facturii fiscale si a acceptarii acesteia de catre autoritatea contractanta.

Data estimata pentru prima excursie este de 21.07.2021. Data celei de-a doua excursii va fi comunicata prestatorului in termen util.

Formulare (format word)
Formular 1
Formular 2
Formular 3
Formualr 4
Formular 5
Formular 6

rd consulting
NEWSLETTER
Timpul nu are timp să-şi numere paşii